luni, 26 iulie 2010

LEMON club



Clubul LEMON va invita in fiecare JOI, VINERI si SAMBATA la party-uri de neuitat intr-o NOUA locatie si un NOU look.

JOI este SERBIAN PARTY...

VINERI este BALKAN PARTY...cu muzica turceasca, greceasca, sarbeasca, romaneasca SI MULTE ALTE SURPRIZE!!!

SAMBATA este seara RETRO.

VA ASTEPTAM!!!

vineri, 16 iulie 2010

TOP 5 Filme de animatie

Mi-a fost foarte greu sa fac acest top.... dar acestea sunt desenele care le-am vazut de minim 3 ori... :D

1. Finding NEMO


2. Happy Feet


3. WALL-e


4. The Princess and the Frog


5. Madagascar

Timp liber...

Nici nu stiu cum sa incep... nu ma prea pricep la introduceri pompoase sau cuvinte de scriitor... in capul meu e un talmes-balmes de idei dar stau cam greu cu exprimarea...de aceea mi-am facut un blog ...e un fel de terapie, nu mai e la moda jurnalul, ci blogul....
.... si cum e normal sa deviez de la subiect...ca asa se intampla mereu... am sa incep in a va spune de ce sunt asa de euforica in postul acesta.

Mai sunt 2 zile pana incep lucrul si cum este extrem de cald afara, incat nici la strand nu are rost sa merg (ca clocoteste apa), am decis sa lenevesc la comp in cautare de ceva interesant... si am gasit... vorba vine .

Treaba sta in felul urmator,... nush daca stiti dar eu ma consideram o cinefila, insa, se pare ca exista altii si mai si ca mine. Astazi am primit un link de hi5 (vestitul hi5) cu profilul unui tanar, care, cred ca are mai multe filme prezentate decat un site specializat in asa ceva... profilul este o mina de aur pentru cei care cauta filme bune...
Asa ca am gasit cu ce sa imi ocup urmatoarele 2 zile...si mi-a dat si mie ideea de a face un top cu filme, desene care le-am vazut si mi-au placut mie cel mai mult...

Si ca sa nu scriu in postul acesta asa mult top-urile cu filme o sa le pun in alte posturi....

joi, 15 iulie 2010

"Lista de dorinte"...

Am sa arat cea mai simpla metoda de a spune prietenilor...parintilor...rudelor...etc. cu ce cadouri sa va surprinde, sau cum sa ma exprim mai frumos (sau mai direct), cam ce ati vrea de ziua voastra sau cu alte ocazii in care se dau cadouri...:D... si anume... "LISTA DE DORINTE"... care fara indoiala o postati pe blogul vostru...pe hi5...facebook...twitter sau si mai simplu, creati un folder pe desktop-ul vostru cu titlul "LISTA DE DORINTE"...(daca va verifica parintii sigur da de el).
Garantez ca functioneaza treaba... Asa ca Lista mea de dorinte e:

Twilight Saga ... un film dragut!



Am fost puţin mai blandă cu titlul, nu am vrut să vă sperii şi să credeţi că sunt disperată după acest film… dar sunt… şi cred că am şi de ce (ca e sooper).
Totuşi sunt puţin dezamăgită de faptul că la noi nu e aşa de multă isterie, spre deosebire de restul lumii, noi suntem prea ocupaţi de grijile cotidiene, de aşa zisele vedete ale noastre, şi mai ales de telenovelele noastre, încât uităm că există filme mişto, care ne relaxează, dar totodata fac să ni se dilate pupilele şi să uităm de alte probleme, de la care chiar ne creşte tensiunea…

M-am abătut puţin de la subiect, dar revin si vă anunţ, că şi cartea este … nu îmi găsesc cuvintele… dar îşi merită banii. Un sfat vă dau cu dragă inimă, vizionţi filmul înainte de a citi cartea, o să fie mai uşor de vizualizat personajele şi întâmplările. Probabil vă gândiţi ce rost are să citesc cartea dacă am văzut filmul… sincer are…. citiţi şi o să vedeţi!

Alte filme, care vin din zona “imposibilului sau fantasticului”, unde iar avem “love” între un vampir şi “o gagică” sunt:

- ”TRUE BLOOD” care este regizat după seria “Vampirii sudului” scrisă de Charlaine Harris;
- “VAMPIRES DIARIES”.
dar despre acestea voi vorbi altădată.

Aştept comentarii şi sugestii despre Tilight şi ce filme mai intră în această categorie.


O mică idee despre Twilight Saga

Prima parte "Twilight"


Partea a 2-a "New Moon"



Partea a 3-a "Eclipse"

Madalina Manole... R.I.P.







A platit un pret mult prea mare...Nu e cazul sa o judecam sau sa ii reprosam ca a plecat!
Nu o sa stim niciodata ce a fost in sufletul ei ! Ce tristete adanca, ce lacrima sarata au facut-o sa isi sarute pruncul inca o data, dar pentru ultima data! stii ca te iubim si ne rugam pentru sufletul tau !
O mie de vorbe nu isi mai au rostul acum. Ceea ce e dureros e ca nu stim sa pretuim adevaratele valori decat cand e prea tarziu...
Mai bine ne amintim de ea asa cum a fost mereu. Eu, personal, ii pastrez aceeasi imagine in minte de mai bine de 14 ani cand am descoperit-o si am crescut cu melodiile ei.

Dumnezeu sa te ierte Madalina Manole! Fie ca Dumnezeu sa-ti permita sa-ti canti viata in ceruri !